SteelSeries Arctis Nova 5X Wireless - Draadloze Gaming Headset - Wit - 100+ audio presets - 60 uur accuduur - 2.4-GHz en Bluetooth - Xbox & PC - Reviews

Review type:

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 3 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de SteelSeries Arctis Nova 5X Wireless - Draadloze Gaming Headset - Wit - 100+ audio presets - 60 uur accuduur - 2.4-GHz en Bluetooth - Xbox & PC op Kieskeurig.nl. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

8,7

s*******@h********** 04-12-2024
  • Product getest
Steelseries is een goed en betrouwbaar merk. Ik heb deze headset mogen testen, hij is licht en goed af te stellen voor het beste comfort. Mooi strak design. De headset gaat lang mee, je hoeft hem niet om de paar uur op te laden!
Heel blij mee, een echte aanrader.

TechTom1987 02-12-2024
  • Product getest

Ik heb de SteelSeries Arctis Nova 5X White een paar weken mogen testen en was wederom onder de indruk van de hoogwaardige audiokwaliteit die ik van Steelseries gewend ben. Elk geluid komt kristalhelder door, of het nu gaat om actievolle games of rustgevende muziek. Helaas laat de connectiviteit met de Xbox te wensen over. Het kost vaak te veel tijd en geduld om een stabiele verbinding te krijgen, wat niet ideaal is voor gamers die direct willen spelen. De headset zit echter erg comfortabel en de bouwkwaliteit voelt premium aan. Al met al een zeer degelijke headset met kleine verbeterpunten voor gebruikers die snel willen schakelen tussen apparaten.

Pluspunten

• geluidskwaliteit
  • Design
  • Pasvorm

Minpunten

• connectie maken
  • eigen stem is slecht hoorbaar

Igster 29-11-2024
  • Product getest

Top headset voor meer vrijheid tijdens het gamen 🎧

Ik twijfelde in het begin of een draadloze headset voor mijn Xbox echt een must-have was, maar na een paar weken gebruik ben ik overtuigd. Het is zoveel relaxter om geen kabels meer te hebben; je hebt gewoon meer vrijheid om te bewegen. Het aansluiten op de Xbox ging echt supermakkelijk, binnen een paar minuten was alles klaar voor gebruik.

De headset zit comfortabel, zelfs tijdens langere sessies, en de geluidskwaliteit is prima. Wat ik vooral handig vind, is dat je het volume van de spraak apart kunt aanpassen, bijvoorbeeld harder zetten dan het gamegeluid. De microfoon begreep ik in het begin niet helemaal (je moet 'm eruit trekken), maar werkt verder goed. Mijn vrienden horen me duidelijk en alles klinkt helder.

Er is ook een app waarmee je wat instellingen kunt aanpassen, wat ik een fijne toevoeging vind. Het enige nadeel is dat je de firmware van de headset niet via de app kunt updaten. Hiervoor moet je hem aan een pc koppelen en een aparte applicatie van SteelSeries downloaden, wat een beetje omslachtig is.

Ik mocht deze headset gratis testen en ben er erg blij mee. Ik zou hem zeker aanraden als je op zoek bent naar meer bewegingsvrijheid en een goede allround headset.

Pluspunten

• Comfort
  • Geluid
  • Accuduur

Minpunten

• Software update alleen via PC

Lelystader 28-11-2024
  • Product getest
De SteelSeries Arctis Nova 5X Wireless is een uitstekende keuze voor gamers die comfort en prestaties zoeken:

- De headset is erg comfortabel, zelfs tijdens lange speelsessies, dankzij de zachte hoofdband en oorkussens.
- Het geluid is helder, met duidelijke bas en fijne details die ideaal zijn voor gaming.
- Deze heeft een lange batterijduur. Je kunt tot 60 uur spelen zonder opladen, en met slechts enkele minuten opladen kun je weer een paar uur door.
- Eenvoudig in gebruik en niet te zwaar.
- Ziet zeer mooi uit.

Ik vind dat deze Arctis Nova 5X Wireless een goede keuze voor gamers die een comfortabele, draadloze headset zoeken. Ik ben blij mee.

Pluspunten

• Comfortabel
  • Lange batterijduur
  • Eenvoudig